rolete day night-1

Cum alegi roletele textile pentru casa ta?

Cea mai frecventă întrebare când vine vorba despre perdelele textile este „cum le alegem?”. De cele mai multe ori tindem să alegem perdelele clasice din dorința de a menține un aer tradițional în mediul cotidian, însă acestea au nevoie de o îngrijire aparte. Perdelele necesită spălare și călcare la perioade de timp relativ scurte. În plus, timpul alocat pentru curățarea lor crește considerabil.   

Roletele textile înlocuiesc cu succes perdele clasice, fiind ușor de îngrijit. Roletele textile nu au nevoie de spălare sau de călcare, de aceea timpul de îngrijire al roletelor este unul scurt. Pe lângă beneficiile pe care le au, roletele textile dau senzația de prospețime. Acestea aduc un aer nou în încăpere, modernizând aspectul locuinței sau spațiului de lucru. 

Cele mai potrivite modele de rolete textile pentru locuință sunt roletele Day & Night, adică de zi și de noapte. Aceste rolete sunt perfecte pentru orice moment al zilei, ajutând la umbrirea ferestrelor din locuință. Datorită țesăturii duble pe care roletele textile o au, intensitatea luminii poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de preferințe. Pe lângă eficiența pe care o au împotriva luminii, aceste rolete textile vin într-o gamă variată de modele și culori perfecte pentru orice tip de locuință. Există o selecție modernă de țesături potrivite pentru diferite stiluri de design interior. 

Alegerea roletelor se face în funcție de design-ul casei sau al camerei, de tonurile de culoare, dar și după preferințe. Recomandarea noastră sunt roletele Day & Night, fiind cele mai potrivite perdele pentru locuință. Acestea sunt dispuse în mai multe culori și țesături diferite.