Roletele textile Day&Night sunt un tip special de rulou cu un strat dublu de țesătură care urcă atât în față, cât și în spatele unui tub cu role și care este compus din dungi alternante cu o parte transparentă și o parte de țesătură opacă.

Roletele de zi și de noapte sunt bune pentru toate ferestrele din casa sau biroul tău. Dacă le alegi, bifezi toate nevoile pe care majoritatea oamenilor le-ar putea avea în alegerea soluțiilor de umbrire a ferestrelor și a ușilor: de acasă sau de la birou.

Roletele textile de zi și de noapte au două țesături care se mișca independent una de cealaltă. În funcție de preferințe tale, acestea permit sau nu, să intre mai multă lumină păstrând în același timp și un nivel bun de intimitate.

Roletele textile înlocuiesc tot mai des, cu succes jaluzelele clasice sau perdele și oferă casei sau biroului tău un design modern. La Ambient Mar găsești o selecție modernă de țesături pentru rolete textile simple sau Day&Night.
Dacă dorești să te bucuri de priveliște și-n același timp să securizezi privirile indiscrete din exterior, soluția optimă sunt roletele textile Day night.

Roletele Day&Night