Suntem aici pentru a te ajuta, să alegi modalitatea perfectă de a-ți decora ferestrele din întreaga casă, terasele și garajele cu o gamă largă de opțiuni de rolete textile, rulouri exterioare din aluminiu, uși de garaj, rulouri transparente, plase anti insecte, jaluzele verticale și orizontale, tâmplarie PVC ( termopan). De la simplu la util, alegerea este a ta.

Poți alege jaluzele opace pentru a te ajută să dormi, rolete textile simple sau cu model pentru o nota de eleganta, rolete day night pentru o potrivire perfectă a culorilor sau rulourile exterioare pentru intimitate supremă. Și, desigur, în timp ce alegi produsul perfect, înțelegem că trebuie să alegi și un furnizor în care poți avea încredere, care să-ți ofere sfaturi pentru a obține potrivirea corectă și pentru a fi prezent atunci când ai nevoie de sprijin.

Acesta este motivul pentru care investim atât de mult timp și efort în serviciul clienți. Suntem implicați total în ceea ce facem și muncim din greu pentru a face lucrurile corect de prima dată, de fiecare dată. Tot noi, cei de la Ambient Mar cunoaștem valoarea alegerii și asta ne face să fim mai buni.

Despre noi

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să propunem soluții care par îndrăznețe, însă le vom motiva foarte bine, vom identifica variantele optime pentru tine în acord cu așteptările și dorințele pe care le ai.

Viziunea noastră

Credem în fiecare idee de proiect pe care o primim, suntem hotărâți să descoperim alături de oamenii cu care colaborăm aceste idei și dorim să le implementăm împreună. Nu vom ezita să îți spunem când nu te putem ajuta, însă doar după ce epuizăm toate soluțiile alternative.

Valorile noastre

– Încredere –
Oferim și așteptăm respect;

Realism
Ne adaptăm toate acțiunile la nevoile tale specifice pe care le are fiecare proiect;

– Empatie –
Ținem cont de starea și sentimentele celor din jur, de ce anume își doresc să facă cand aleg să lucreze cu noi;

– Punctualitate –
Ne respectăm angajamentele la timp;

– Creativitate-
Avem capacitatea de a găsi soluții optime și inovative;

Integritate
Suntem corecți în orice situație, ne respectăm promisiunile;

– Transparenta –
Explicăm clar și oferim acces la informațiile mai puțin clare;

Noi, cei de la Ambient Mar ne punem de fiecare dată în locul clienților pentru a livra servicii de care să fie încântați. Ne orientăm după un singur far: cel al rezultatelor vizibile iar în colaborarea cu noi,fără excepție, fiecare client beneficiază de:

  • garanția lucrării timp de 24 de luni;
  • transmitem oferta de pret în aceeași zi cu cererea;
  • montajul îl facem în maxim 5 zile de la măsurători;
  • gamă diversificată de materiale și modele;
  • livrare gratuită;
  • consultanță profesională;
  • satisfacție garantată